Resdagboken
Rapportera

CanadaUSA2011

lördag 9 juli 2011 - tisdag 2 augusti 2011

Lördagen den 9 juli bär det iväg på en väldigt efterlängtad semester. Resan är planerad sedan minst 5 år tillbaka och nu är det äntligen dags att resa. Vi är ett stort gäng som åker iväg tillsammans. Min familj, syrrans familj, brosans familj och våra föräldrar, totalt blir vi 12 stycken. Vi flyger från Arlanda till Vancovuer med mellanlandning i Chicago. Efter ca en vecka i Vancouver flyger vi vidare till SanFranciso där vi spendera ett par dagar. Med hyrbil forstsätter vi sedan vidare utmed kusten och stannar för övernattning i Santa Maria inför fortsatt färd till LosAngeles. Där stannar vi i 6 nätter och vi planerar att bl.a besöka Disneyland, Universal Studios och SeaWorld, SanDiego. Givetvis blir det shopping och en Hollywooddag också. Efter alla dessa äventyr forstätter vi med bil till LasVegas där vi spenderar 3 nätter och sedan flyger vi tillbaka till Vancouver för ett par dagar innan vi sätter oss på flyget hem.

Dela på Facebook
Rapportera
Tme to go home
måndag 1 augusti 2011 - Vancouver, British Columbia, Kanada

Efter fem dagar i LAS Vegas her vi nu varit i Vancover i tre dagar igen. Ikväll (söndag) är sista kvällen här, imorgon förmiddag vänder vi hem igen och kommer vara hemma tisdag kväll. Ingen här vill åka hem! Vi har haft bästa semestern någonsin och har fått se och uppleva så mycket.

Rapportera
Los Angeles
söndag 24 juli 2011 - Los Angeles, Kalifornien, USA

Idag är sista dagen här i Los Angeles, imorgon drar vi vidare till LAS Vegas. Här i LA bor vi på ett jättefint Raddissonhotell i Anaheim. Vårt rum består av ett "TV"rum med soffa och ett bord och några stolar samt ett minikök med micro (väldigt bra när Leia o Royce vill poppa popcorn)

Rapportera
Pier 39
söndag 17 juli 2011 - Fisherman's Wharf, San Francisco, Kalifornien, USA

Nu har vi varit och käkat på Pier 39 och en restaurant som heter Bubba Gump Shrimp. Räkor i alla dess former, helt fantastiskt. Imorgon bär det av till Alcatraz och sedan blir det Cable car till downtown San Francisco.

Rapportera
Vår vecka i Vancouver
fredag 15 juli 2011 - Vancouver, British Columbia, Kanada

Nu har snart vår första vecka på den är underbara resan gått. Vi har blivit så väl omhändertagna av Tanya, Jon och Bob. Deras hem har blivit vårt hem den här veckan. Vi har alla fått varsitt rum och barnen sover på bäddmadrasser på nedre botten i TV rummet. Jons son Graham är en

Rapportera
Shopping I USA
torsdag 14 juli 2011 - Vancouver, British Columbia, Kanada

Idag akte vi över till USA för att shoppa på ett jättestort shopping center som hade alla märken man kan önska sig. Tommy Hilfiger, Levis, Converse, Calvin Klein, Billabong och många många fler. Inte helt oväntat var det Mia som kom hem med flest kassar men vi var alla mycket nöjda. På

subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem