Resdagboken

Glömskan slog till

söndag 7 augusti 2005 Milano, Lombardiet, Italien
  • 90 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Hej ännu en gång :)

Ja nu är vi på ett internetcafe igen. Igår glömde jag helt bort några saker som jag tänkte skriva så jag kan kanske försöka komma ihåg dom denna gången.

För det första så var det när vi var i Monaco och sov på ett hostile utanför stan. Dom tog bara emot cash och vi hade inga pengar på oss. Frågade snällt vart det fanns en bankomat och dom pekade upp mot berget och sa att det fanns en by där. Vi visste inte hur långt det bvar utan vi visste bara att vi var totalt slut i benen och ville inte gå en meter till. Men vi måste ha kontanter så vi börjar den (vad vi trodde) korta gångvägen uppåt. Det bara fortsatte och fortsatte. tog ca 15-20 min att bara gå uppför den där jävla backen! Men när vi väl kom upp så letade vi efter en bankomat och såg en bank där det kunde tänkas vara en. Men vi såg ingen så Jenny skulle gå in på banken och fråga vart den fanns. Jenny gick mot dörren och skulle öppna men fick inte upp den. Dom som jobbade där kollade lite frågande på Jenny och jag småskratta lite. Sen kom en av kassörseskorna fram och puttade lite lätt på dörren så for den upp. Vid detta laget låg jag nästan ner och höll på att skratta ihjäl mig :)

Vi frågade vart det fanns en bankomat och dom pekade åt något håll. Vi gick dit, hittade bankomaten och tog ut våra pengar. Och när vi ändå var där så köpte vi oss någon frukt. Lite vatten och lite bröd. Vi hade lite mjukost sen tidigare att bre på mackorna som vi hade levt på dom senaste dagarna.

Sen började den långa promenaden neråt. Jag funderade på att lägga mig ner och gråta flera gånger men jag bet ihop och fortsatte.
Vi kom till hostilet och checkade in. När vi fick våra rum så var det bara till att softa.
Vi gick även ner till vattnet för att bada men det var bara massa stenar som "strand" och botten var bara stenig så man gjorde illa sig hela tiden. Så den enda gången vi badat var denna och det sög riktigt hårt :(

Jaja vi får se hur det blir. Kanske att vi drar nånstans där man kan bada.

Imorgon är det planerat att åka vidare mot Schweiz , kanske Bern eller kanske Zürich. Inte bestämt ännu. Vi tar det som är billigast :)

Nu ska vi åka och äta något och sendan tänkte vi dra och lyssna på någon italienare som skriker. På återseende!

Peter Sundling
Senast aktiv - från Sundbyberg, Stockholms län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem