Resdagboken

Hejdå Sobe. Hej Orlando!

måndag 25 februari 2019 Orlando, Florida, USA
  • 285 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Idag var det med ett visst vemod dax att lämna Miami. Det fanns så mycket mer som jag hade hoppats på att hinna göra/se, men förkylningen satte käppar i hjulen för många planer. Jag är idag jätteförkyld. Hostar långt ner i bröstet, nyser, och näsan rinner konstant. Skittråkigt. Men utifrån det så var det väl tur i oturen att det blev en bildag idag.

Vi tänkte hämta hyrbilen och dra så fort som möjligt när de öppnade imorse vid kl. 10, men vi var inte riktigt nöjda med den bil som de hade reserverat åt oss. Vi skulle ju ändå klämma in 5 personer och allas bagage + handbagage i bilen. Helst utan att sitta som packade sillar. Efter lite dividerande enades vi om en stooor bil med 8 säten, och det blev en viss väntetid innan den kunde färdigställas åt oss. Den är stor som en husvagn! 😂 Det blev en femsiffrig kostnad för bilen, men det var det verkligen värt! Eller som Maria uttryckte det: "Det är så fashinerande att varje gång man gasar låter bilen ett fnittrande läte". Och mycket riktigt undslapp sig dagens chaufför Patric ett förtjust fnitter i början varje gång han gasade lite. En väldigt mäktigbil. ❤ För övrigt är sittkomforten outstanding, och jag fick  det bakre baksätet för mig själv. Där halvsov jag större delen av resan och lyssnade på Imperiet och Johnny Cash som skvalade ur högtalarna, och kvicknade mest till för att hänga med och käka. Lunchen blev burgare & milkshake på Wendy's.

Vi kom fram ca kl. 18 och blev glatt överraskade av huset vi hyrt. Så mycket plats! Tre sovrum, två badrum, kök och matplats, fint vardagsrum och ett gamingroom med biljardbord och pingisbord. Och vi har både uppvärmd privat pool och jacuzzi utanför!

Jag och Patric (som också plötsligt började må väldigt dåligt) däckade på säng/soffa medan de andra nödhandlade på SevenEleven, sedan blev middagen rostade mackor. Jag dök sedan isäng tidigt i förhoppningen om att snart bli frisk. Imorgon blir det troligtvis en shoppingdag och att dricka lite bärs vid poolen.

Helena Rosenqvist
Senast aktiv - från Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem