Resdagboken

On the way

tisdag 29 januari 2019 Trondheim, Sør-Trøndelag, Norge
  • 124 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

En tidig morgon med tåg från Östersund 0725 till Storlien. Där fick passagerarna vänta ca 15 minuter på norgetåget. Kylan bet. -15 kändes. Jag var så glad att jag hade långkalsonger o tjockjacka o mössa. Men inga vantar....
På norgetåget hamnade jag med en grupp kommunalanställda från Vof. De pratade rutiner, processer etc. "Vad hjälper det när ingen följer dem" tänkte jag och grattade vidare i travelplanner for Krabi.
Så mycket trevligare.
Väl framme i Helvetet valde jag att gå de ca 1500 meters som skiljer Hells tågstation och Varneas flygplats åt. Här var det solsken och behagligare temperatur. Å bråttom var det sista jag hade. 
Det var skönt att promenera och jag entrade flygplatsen lagomt för en inhandla en Latte från Starbucks och gick upp till incheckningsplanet. Där mumsade jag i mig de två mackar jag medtagit. Så där ja - dax att gå igenom säkerhetskontrollen. Jag var helt själv där. 5 anställda hanterade mitt lilla bagage och jag gled igenom mycket smidigt. Aldrig varit på denna flygplats när det varit så lugnt. 
Trots att jag och älsklingen var här i december senast var det annorlunda. Fler matställen och MAX hamburgare blev det ställe som fick bli middagsplatsen några timmar senare. Osloflyget går 1620 och beräknas ta en timme. Krabiflyget går 1830 så tid för middag i Oslo känns knapp.
Känns inte som jag kommer få några problem med att sova på thailandsflyget. Trött redan nu, men jag biter i tills jag "får" somna.
Vad som hände med de varma ytterkläderna och långfillingarna? De stannar i Trondheim.
 

Anneli Frid
Senast aktiv - från Maafushi, North Central Province, Maldiverna
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem