Resdagboken
Dobbins Lookout, South Mountain Park
Dobbins Lookout, South Mountain Park

Veckan som kom av sig...

torsdag 1 november 2018 4245 N Civic Center Plaza, Scottsdale, Arizona, USA
  • 435 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Det är inte roligt att vara sjuk på semestern. Ännu mindre roligt att ligga utslagen på ett hotellrum med familjen tätt inpå, även om rummet är delat i vardagsrum med pentry och ett separat sovrum. Detta drabbade Micke under veckan. Två dagar var han helt borta i något influensaaktigt och under tisdagen var det riktigt illa. Det kommer att ta tid innan han är återhämtad men igår och idag har han lämnat hotellet i alla fall. 
Barnen och jag (Maria) har fått roa oss själva. Barnen har inte velat åka iväg och jag vill inte traska i öknen själv så veckan har bestått av en hel del bad i hotellpoolen. Jag och Marcus tog en promenad själva en förmiddag varefter Marcus blev dålig. Tack och lov inte samma bacill som pappa utan sannolikt värmen och vätskebrist. En runda till Scottsdale Fashion Square Mall höll Maria sysselsatt en stund också. Att shoppa kläder är vidrigt tråkigt men några plagg blev det i alla fall. Sedan fick barnen följa med på promenad till mataffären två kvarter bort för att göra något alls.
Två joggingrundor blev det för undertecknad också. En ganska lagom runda på knappt 8km tog mig upp längs Arizona Canal Trail och österut till ett sammanhängande parkområde. Andra gången spände jag på mig GoPro-kameran och skulle filma rundan. Ungefär halvvägs upptäckte jag att jag missat linsskyddet... Nåja, det var rätt trist längs kanalen så... 
Summerar jag denna vecka så är den totalt sett rätt kass. Jag har verkligen längtat hit i 3år (sen jag åkte härifrån sist) och så blir det så här..? Nåja, vi tar nya tag och hoppas på att sista veckan i Las Vegas blir en höjdare.

Mikael Forsgren
Senast aktiv - från Anaheim, Kalifornien, USA
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem