Resdagboken
I väntan på att konserten ska börja..
I väntan på att konserten ska börja..

Vilse - hela tiden!!!

måndag 8 oktober 2018 Venedig, Veneto, Italien
  • 449 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Gårdagens plan - en kort promenad i väntan på den bokade rundturen med gondolfärd.. Passerar en kyrka med reklam för violinkonsert, som ska vara samma kväll, så klart vi ska gå på det!!! 

Går en guidad tur i närområdet där vi bor - en suveränt kunnig guide och helt klart värd pengarna. En gondolfärd avslutade turen.. Trevligt och ett "måste" om man är i Venedig!! 

Vet inte hur många gånger under dessa dagar som vi har bestämt ungefär vart vi ska gå - har vid mer än hälften av tillfällena varit någon helt annanstans än där vi trodde när vi kollat kartan!! Märkligt hur lätt det är att gå fel, har räckt med att vi gått ett par kvarter vid några tillfällen och ändå inte förstått vart vi varit när vi uppdaterat på kartan. GISSA om vi är på väg att slå något slags rekord i antal steg på mätaren 😂😂😂

Gårdagen avslutade vi med konserten - ingen av oss har varit på något liknande tidigare - men det lär bli fler! Båda var helt tagna av musiken, helt fantastiskt!!

Idag skulle vi strosa i södra Venedig, se Marcusplatsen. Hittade dit men jösses vilken kö.. skulle gå några rundor runt området MEN var helt plötsligt i de östra delarna av Venedig 😂 Har hittat en hel hopa "bra" affärer för shopping, köpt med fika (kostar nästan lika mycket för sittplatsen som för fikat) och hittat broar att sitta på istället. Tillbaka på Marcusplatsen blev det en runda i kyrkan - pompig med allt guld!!!

Sen skulle vi tillbaka till hotellet - det tog tid!!! Trots GPS blev det fel - trots att vi vid några tillfällen stod stilla flyttade markören sig flera kvarter. Hmmm - viss frustration!! 
 

Kaji Teel
Senast aktiv - från Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem