Resdagboken

Städa bussen

onsdag 18 april 2018 Tofo Beach, Inhambane, Moçambique
  • 532 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Onsdag 18 april.

Ja, de andra kom nog kanske runt 01.30 o innan de var klara o lagt sig så var kl över 02. Sen var det några som grejade o pratade så det var inte tyst förrän efter 04.

Var vaken o pigg i vanlig tid så vid 6 var jag uppe o klar. La upp inlägg o bilder från igår. Jag, Benny, Lotta o Göran gick sen o åt frukost på stället vägg i vägg med oss. God frukost med smoothie, kaffe, spenatomelätt o fralla för 600 pengar, vilket är ca 85 kronor. Fler i vårt gäng dök upp där sen.

Sen byta om till bikini o så gick jag o Linnea lite längre bort på stranden där det inte var såna vågor utan man kunde ligga i mer. Inte så djupt nu när det var ebb men underbart skönt. Gick sen utefter stranden i vattenbrynet o därefter har jag rensat o packat resväskan inför hemresan. Bara necessär o klädombyte kvar.
Vi ska sen ut med allt o städa bussen i em.

Jag har nu torkat hyllor o hittat borttappade saker. Golven är sopade o tvättade o jag är genomsvett. Blir så varmt inne i bussen när man grejar. Har duschat o ska försöka få i mig lite mat.

Som vanligt hade de inte det som jag ville ha.." har ni räkor curry? Nej vi har bläckfisk. Då ville jag ha ngt med bläckfisk. Nej vi har bara seafood..."  Ja vad säger man?? Tappade all lust att äta här så jag traskade iväg utmed stranden. Hittade Ingrid o Eva på hotellet med restaurang en bit bort. Har nu ätit så jag är proppmätt.

Kl är snart 21 så jag gör mig i ordning för natten. Blev ju inte så mycket till sömn natten som gick. Får försöka ladda inlägget i morgon innan frukosten kl 7.

Bodil Kvick
Senast aktiv - från Kungsbacka, Hallands län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem