Resdagboken

Resa resa resa å så på plats

tisdag 21 mars 2017 Kololi, Serrekunda, Banjul, Gambia
  • 392 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Efter ca 10 timmars flyg inkl stop för tankning å besättningsbyte på Las Palmas så landa vi i Gambia ca 17.30 med start 06.10 hemifrån. Då skiljer det bara 1 timme i tidsskillnad.
Att vi blivit vana resenärer skulle nästan straffa oss denna gång och att ha nära till Arn kan vara för självklart ibland. Blev skjutsade till Arn av förtjusande dotter och skulle bara tagga bagaget för inlämning. Men; nu åker vi ju så sällan charter (ving) å hade missbedömt tiden det då skall ta att lämna ifrån sig väska....
1 stackare i incheckningsdisken servade tre flyg och när en passagerare fick problem stod det stil....Vi kom fram till disken 45 min innan avgång å då började boarding. 
Snabba steg mot säkerheten och där tog det åsså brukligt tid en tisdag morgon. Väl igenom där står det ni final call. Bara att springa till gaten F61, längst bort...
Vi avslutade iaf boardingen med våra stolsgrannar efter oss! Trevligt par från Östersund.

Med extra ben vid nödutgången öch trevlig besättning gick resan ändå bra. Två mål mat ombord och tre drinkvagnsserveringar satt som smort. Under mellanlandningen på 1 h var vi kvar i planet.

Väl på plats var det tur att man läst på lite om Gambia och att fru Gandalf varit här förr.
Det är Afrika och annorlunda. Vi hann bara se solnedgången, äta och bekanta oss med aporna som rasa ner från träden i jakt på att bli matade.
Nu skall vi ha första heldagen här i Gambia. Kan bli sol....

Ann-Louise Blomberg
Senast aktiv - från Bålsta, Uppsala län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem