Resdagboken

En ny Ö

tisdag 7 juni 2016 El Nido, MIMAROPA, Filippinerna
  • 647 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Hej kära dagboksläsare.

Tyvärr fungerar inte Resedagboken så det är därför ni inte får några dagboksinlägg men en massa mail att jag har uppdaterat den. Men ni verkar det fungera så jag får passa på att lägga upp ett inlägg innan den slutar att fungera igen... Det går inte heller att lägga upp några bilden, jag lägger upp dem i efterhand om det fungerar någon gång i framtiden.

Nu är vi i El Nido. Det är fint här, vi hittade ett bra boende och det kostar ca 80 kr per person och natt. Maten kostar ca 10-40 kr beroende på vart man äter. VI har varit på en tur som var ganska lika den vi gjorde i Coron. Det var lika fint är och vi simmade med en sköldpadda ett tag, det var kul för man ser dem inte så ofta. Det fanns en Zip line som var 750 meter lång och gick från fastlandet till en ö. Den var fruktansvärt högt upp, de andra åkte men jag kunde tyvärr inte… Det var en skyllt som sa att om man har opererat sig det senaste året fick man inte åka, och jag har ju opererat ljumskbrock för några månader sen så man måste ju följa regelera. Alla andra trodde det berodde på att jag var rädd, och inte skulle jag kunna vara rädd för något sånt, nä de känner nog inte mig riktigt :)

Det största äventyret här var att få ut pengar, det fanns en bankomat men den var trasig. Sen gick det inte att skicka pengar via banken för det var något el fel. Men dagen efter kunde vi skicka lite pengar via en bank så vi klarade oss några dagar.

Vi har haft det mysigt och suttit på stranden och ätit på några resturanger och lyssnat på live musik och vågorna. Vi gjorde en båttur till med en massa fina öar.

Sen hyrde vi en minibuss och åkte förbi Beths pappas släktingar på vägen till nästa ställe. Och oj vad vägen var dålig dit. Hon tyckte det var kul att träffa tre av sina mostrar för första gången och vara där hennes pappa kommer ifrån.

Sen fortsatte vi till Sabang där vi ska kolla ett av de sju underverken i Världen, en jättelång underjordisk flod där man åker båt.

I hörs snart och kram till er från familjen Molin.

Peder Molin
Senast aktiv - från Frösön, Östersund, Jämtlands län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem