Resdagboken

En vecka går alldeles för snabbt..

fredag 19 juli 2013 Skurup, Skåne län, Sverige
  • 572 Visningar
  • 0 Kommentarer
Rapportera

Jaha, då var man hemma igen - till moln och den så kallade Svenska sommaren. Hej Sverige!
Saknar redan Kemer - solen, värmen, badet, doften av solkräm och avkopplingen som var total! Jag och Christopher hade en helt underbar vecka tillsammans, på vår första All Inclusive resa. Och det blir inte den sista vill jag lova.

Visst så är varken charter eller all inclusive egentligen "min grej", men när man "bara" har en vecka sådär så är det helt fantastiskt att slippa hålla på att ta beslut, gå runder på stan, pilla med pengar etc - och bara bli 110 % omhändertagen.

Vi bodde på "hotellkedjan" Crystal och detta då i Kemer, vid namn Crystal Deluxa Resort & Spa. En av få fem stjärniga hotell som verkligen FÖRTJÄNAR 5 fina stjärnor! Maten var helt magiskt god (och varierande), drycken flödade (både alkoholhaltiga sådana och för den nyktra :-)), servicen inte från denna värld (SÅ BRA JA!) och utbudet stort. Ett minus var stenstranden.. men det är ju en smaksak! Vi gillar ju att spela strandtennis och andra "sandlekar" och sten gjorde det omöjligt för oss att röra på fläsket. :-)

Nä detta hotell rekommenderar jag till ALLA (förutom om du har någon dum fördom till ryssar... för där vimlade av dessa och man kunde inte undvika dem :-)). Ett hotell som heter duga! Lucky Christophers föräldrar som ska dit i september..... :)

Så nu var vi hemma igen, efter en veckas njut och ja just det, vi tog en båtutflykt i måndags.. var ute på havet hela dagen och njöt av solen och badade i bla Paradise Bay, där vi också fick se STORA HAVSSKÖLDPADDOR! DET NI!!!! :D Snacka om lycka! Haha, jag trodde först det var en man eller något som låg och flöt.... och så sa Stoffe, - men nä, det är ju en sköldpadda. (som om det inte var en Big deal alls!) För mig gjorde det min dag!!! Älskar dessa vackra kreaturer :)

Kemer var en fantastisk upplevelse... den tackar vi för! Nu ser vi framemot den finaste helgen på sommaren i Sverige.. enligt väderleksrapporten då.. men hur ofta har de rätt? (SNÄLLA HA RÄTT NU).

Ha det fint allihopa!
Kramar från en tjej som avnjuter SVENSKT kaffe right now at this moment :)

Emelie Johansson
Senast aktiv - från Skurup, Skåne län, Sverige
subscribe

Få uppdateringar via e-post

Ange ditt namn och e-postadress för att få ett mail när medlemmarna du följer uppdaterar sin resa.

Close

Logga in med Facebook

Glömt ditt lösenord? Bli medlem
Close

Bli medlem